ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА НАСТАНЯВАНЕ ВЪВ ВИЛА АРБОРЕТУМ , ГР.ТЕТЕВЕН

 

Общите условия на вила Арборетум са създадени за да се гарантира реда, комфорта и сигурността на престоя на нашите гости!

ПРИЕМАНЕ НА РЕЗЕРВАЦИИ

Запитвания за резервации за настаняване във вила Арборетум се приемат по телефон, електронната ни поща (info@villa-arboretum.com), през нашият сайт www.villa-arboretum.com, или на място на рецепция. Всички запитвания се обработват и се потвърждават или отказват от вила Арборетум, в зависимост от наличността за периода за настаняване посочен в запитването.

Независимо от начина по който правите запитване за резервация, е необходимо да предоставите информация за националността на госта, името и фамилията му, точни дати на пристигане и заминаване, часа на пристигане, телефон и имейл за обратна връзка, вида на стаята, брой стаи, брой гости. При некоректно или невярно предоставена информация, запитването се счита за невалидно по вина на госта, и не се анулира. За направената от Вас запитване за резервация ще получите потвърждение на посочения от Вас имейл. Резервацията се счита за приета от вила Арборетум след изпращане на потвърждението и потвърждаване на възможността за настаняване. Потвърждението на резервация се представя при настаняването, в електронен вид или разпечатана.

Резервациите се предплащат изцяло минимум 7/седем/ работни дни преди датата на настаняването (освен в случаите, когато при потвърждаване на резервациятя е договорено друго), като за дата на плащането се приема датата на постъпване на сумата в нашата банкова сметка. В случай, че на е заплатена в посочения срок, резервацията се счита за отменена по желание на госта. Групови резервации на повече от три стаи или за цялата вила се предплащат или капарират 30дни преди датата на настаняването. 

ОТМЯНА НА РЕЗЕРВАЦИЯ ИЛИ НЕЯВЯВАНЕ

Отмяна на резервация може да се направи като се съобщи по електронен път на електронната ни поща. Неявяването при направена резервация с фиксирана дата на пристигане се счита за отмяна на същата резервация, за целия уговорен период. При отмяна на резервация или неявяване на госта, вече заплатените суми не се възстановяват, като и платената сума не може да бъде използвана за друг бъдещ период.

 

ПРАВИЛА ЗА ПРЕБИВАВАНЕ

Във вила Арборетум се настаняват само лица с валидни документи за самоличност, във видимо адекватно състояние. На регистрация подлежат всички лица обитаващи помещение за настаняване. Не се настаняват лица без валидни документи, лица в нетрезво или неадекватно състояние, лица с грубо поведение, лица проявяващи агресия, лица в неприличен или неприемлив външен вид.

Настаняването е след 15ч. Ако имате нужда от друг период се свържете с рецепция. За резервации направени на място на рецепция, дължимата сума за целия престой се се заплаща при настаняване. При предсрочно освобождаване на стаята суми не се възстановяват.

В стаите не могат да се настаняват повече лица, от обявения капацитет на стаята.

Стаята трябва да се освободи до 11:00 часа. При освобождаване на стаята госта обявява, че напуска стаята и връща ключа на рецепция. Представител на персонала прави проверка на състоянието на стаята. При констатиране на щети, сумата на нанесената щета се определена едностранно по преценка на представител на вила Арборетум и се заплаща от гостите в стаята при освобождаването. За така заплатената сума се издава фискален данъчен документ съгласно действащото законодателство.

При късно напускане на стаята след 11ч. се заплаща допълнителна такса по действащите цени. Късно напускане се допуска при възможност от страна вила Арборетум в зависимост от заетостта.

Забравени или непотърсени вещи не се съхраняват вила Арборетум няма отговорност за тях.

Съгласно законодателството на Република България във всички обществени сгради ПУШЕНЕТО Е ЗАБРАНЕНО! Стриктно спазвайки законодателството, пушенето в стаите и общите части на вила Арборетум е абсолютно забранено. При неспазване на забраната от страна на госта, незабавно ще бъдат информирани контролните органи, а госта заплаща преди напускане такса за специално машинно почистване на стаята на стойност 350лв без ДДС.

Абсолютно е забранено е внасянето и консумацията на храни и напитки в стаите на вила Арборетум

Във вилата не се допускат представители на заведения и фирми за кетеринг, изпълняващи заявки на гости за доставка на храна.

Във вила Арборетум не се допускат никакви домашни любимци при каквито и да е условия.

Внасянето и използването каквито и да е домакински и отоплителни уреди е забранено!

Помещенията, електрическите уреди, обзавеждането и инвентара, да се използват безопасно и по предназначение.

При напускане на стаята всички електрически уреди и трябва да се изключат.

Ежедневното почистване на стаите и общите части се извършва от 09ч до 15ч.Благодарим Ви!

 

 

 

 

>